Stiri

17.07.2020:   Va rugam sa consultati AICI regulamentul de colectare a deseurilor vegetale, din constructii, voluminoase, etc. de catre BRANTNER VERES SA. Atentie, se aplica asociatiilor noastre care sunt deservite de aceasta firma!

11.05.2020
:   Stim ca pierderile de apa sunt o mare sursa de discutii in cadrul asociatiilor de proprietari. Astfel, pentru a clarifica cat de mult posibil aceasta problema, am atasat  AICI  o informare referitor la sursele acestui fenomen, informare redactata de COMPANIA DE APA SOMES SA. Stam la dispozitia locatarilor nostri si cu alte informatii in acest sens.

31.03.2020
:   Stim ca, in aceasta perioada tulbure din punct de vedere informational e important sa ne pastram o minte limpede si surse de informatii de incredere. Va rugam sa consultati AICI  portalul cu stiri oficiale in ce priveste evolutia epidemiei cu COVID-19. Acest portal este gestionat de guvernul Romaniei si nu contine decat informatii oficiale, deci direct de la sursa.

31.03.2020
:   Incepand de azi, Primaria Cluj-Napoca a demarat actiunile de dezinfectie la asociatiile de proprietari din municipiu. Dezinfectia se va face pe casa scarilor, in lifturi si in alte spaii comune, in intervalul orar 09:00 - 17:00. Va rugam sa consultati AICI  lista cu asociatiile programate in fiecare zi.

16.03.2020
:   Va rugam sa cititi AICI informarea guvernului Romaniei referitoare la Coronavirus si la masurile minime de protejare impotriva contaminarii!
De asemenea, rugam PERSOANELE VENITE DIN ZONE CU RISC DE IMBOLNAVIRE CU CORONAVIRUS sa informeze autoritatile si sa respecte regula autoizolarii la domiciliu! Blocul nu este decat o casa mare cu multe camere si doar respectul fata de noi si ceilalti ne va trece prin aceasta perioada!