Modalitati de plata a cheltuielilor  de bloc:

Conform legii asociatiilor de proprietari (nr.196/2018) asociatiile sunt OBLIGATE sa aiba UN SINGUR cont bancar.

Astfel datele de identificare ale acestui cont trebuis comunicate proprietarilor. Noi le avem inscrise in antetul tuturor documentelor si rapoartelor asociatiei.

Cotele de cheltuieli pot fi platite:
 

  • Depunere numerar in contul din Banca Transilvania al asociatiei (tiparit in coltul stanga-sus al tabelului de cheltuieli si notelor de consum) - cu MENTIONAREA NUMARULUI APARTAMENTULUI  pentru care se plateste. (Comision conform grilei de comisoane a Bancii Transilvania).
  • Transfer bancar in contul din Banca Transilvania al asociatiei (tiparit in coltul stanga-sus al tabelului de cheltuieli si notelor de consum) - cu MENTIONAREA NUMARULUI APARTAMENTULUI  pentru care se plateste. (Comision zero pentru transferurile din conturile deschise la Banca Transilvania si conform grilei de comisoane a Bancii Transilvania pentru transferurile din alta banca).
  • Plata cu cardul pe internet in contul dumneavoastra online pe care il puteti accesa de la butonul "Acces proprietari" de aici de pe site-ul nostru (banda cu meniul principal, dreapta-sus) si prin aplicatia de plati facturi PAGO(Comision 0,9% din suma platita).
  • Plata cu nota de cheltuieli cu cod de bare la "Postasul Facturel" de la Banca Transilvania in contul colector Tannin Management. (Comision 2,50 lei per tranzactie).
  • Plata la statiile de plata SelfPay pe baza codului de plata inscris pe nota de cheltuieli. (Comision 2,10 lei per tranzactie).
  • Plata cu nota de cheltuieli cu cod de bare la PayPoint. (Comision 1,49 lei per tranzactie).
  • Plata cu nota de cheltuieli cu cod de bare la un-doi si Orange Money. (Comision 1,59 lei per tranzactie).