Servicii de recuperari restante - Asociatii de proprietari Cluj


Recuperarea restantelor la cheltuielile comune este un serviciu care va degreveaza de gestionarea proceselor necesare recuperarii creantelor asociatiei dumneavoastra, avand in vedere faptul ca aceste procese si etape necesare pentru recuperare de creante necesita un inalt nivel de pregatire juridica si economica, dar si abilitati si experienta personale ale personalului implicat.

Pentru asociatiile cu care avem incheiat un contract de administrare efectuam GRATUIT toate aceste demersuri de recuperare pana la momentul in care banii respectivi sunt efectiv incasati de asociatie. Astfel efectuam procedurile prealabile (somatie de plata, mediere) si apoi toate demersurile in instanta pentru obtinerea unui titlu executoriu, formalitatile la cartea funciara si, in final, daca restantierul respectiv continua sa nu plateasca, deschiderea dosarului excecutional si executarea silita a intarziatilor.

FOARTE IMPORTANT: pentru asociatiile de proprietari gestionate de noi, aceste demersuri SUNT IN TOTALITATE GRATUITE, asociatia va avea doar costurile legale implicate de proces. NOI DEJA FACEM ACEST LUCRU pentru asociatiile din portofoliul nostru, degrevati-va de efortul si costurile implicate de aceste procese si apelati la noi!