Montare Sistem Supraveghere Video Blocuri Cluj

Prin colaboratorii nostri apropiati, autorizati in acest sens, oferim asociatiilor de proprietari Cluj cu care noi lucram posibilitatea de cumparare si instalare a sistemelor respective cu plata in rate sau chiar de inchiriere sistemele de interfonie, iluminat si automatizarea iluminatului, supraveghere video, control acces si sisteme de alarma.

Instalare Interfoane Cluj

In felul acesta asociatia va plati doar ratele lunare sau chiria lunara, folosind sistemele respective NU la sfarsitul perioadei de economisire, asteptand ca luna de luna sa se stranga banii la fondul de investii, ci INCA DE LA MOMENTUL DECIZIEI DE ACHIZITIE, noi instaland sistemul care va fi platit luna de luna sub forma de rate de plata sau chirie lunara.

Acoperim intreaga gama de instalatii din domeniile mentionate mai sus, orice fel de automatizari care la un moment dat vor putea folosi in controlul si folosirea proprietatii.

Credem ca e important ca asociatiile de proprietari care au avut incredere in noi sa beneficieze de aceasi incredere si din partea noastra: garantam in acest fel plata in rate sau in regim de inchiriere pentru asociatie in relatia cu partenerii nostri care instaleaza sistemele mentionate mai sus. Cei care au fost in aceasta situatie stiu ca, atunci cand se pune problema unui sistem de interfonie, acesta e necesar CHIAR ATUNCI si nu peste 12 luni cand se vor strange banii pentru plata integrala la fondul de investitii.