Servicii Administrare Imobile Cluj-Napoca


Administrarea Financiara Imobile Cluj

Conducem evidenta contabila si financiara a asociatiilor de proprietari, depunem declaratiile conform normelor legale, toate acestea facandu-se modern si transparent, cu ajutorul unor programe informatice noi si performante. Firma noastra este autorizata in administrarea imobilelor si condominiumurilor conform legislatiei in vigoare.

Va rugam sa vedeti aici detalii despre acest serviciu oferit asociatiilor de proprietari.
Citeste mai mult...

Administrarea Tehnica a Imobilelor si Blocurilor

  • Citire, verificare index contoare de retea
  • Asigurarea integritatii proprietatii comune a asociatiilor, reparatii, achizitii, etc. prin informarea comitetului executiv
  • Administrarea derularii contractelor cu furnizorii asociatiei pentru intretinerea, repararea si imbunatatirea proprietatii
  • Supravegherea lucrarilor de reparatii la imobilul sau blocul asociatiei
  • Controlul indeplinirii obligatiilor personalului angajat al asociatiei pentru curatenie, deszapezire, evacuare a gunoiului menajer, etc.
  • Inspectarea proprietatii comune din imobil pentru depistarea si eliminarea evantualelor defectiuni care determina pierderi si in consecinta cresterea cheltuielilor comune
  • Servicii referitoare la intretinerea spatiilor verzi ale proprietatii

Administrarea Imobilelor Inchiriate

Clientilor nostri, care nu au timp sau sunt plecati din localitate si au spatii de inchiriat, le oferim posibilitatea incheierii unui contract de administrare a imobilelor inchiriate din Cluj-Napoca, prin care noi ne ocupam de toate aspectele aferente administrarii imobilului, inclusiv inchiriere, proprietarul ramanand doar sa isi incaseze chiria lunara.
Citeste mai mult...

Servicii de Mentenanta si Mici Reparatii

Efectuarea de mici reparatii necesare proprietatii comune imobile: inlocuire becuri si intrerupatoare, reparatii geamuri sau usi, etc.. Pentru acestea asociatia va suporta doar costurile pieselor inlocuite si a materialelor folosite.

Interventie in cazul aparitiei unor defectiuni in vederea evitarii sau limitarii pagubelor in cazul defectiunilor survenite la instalatiile comune.

Infiintare Asociatii de Proprietari Cluj

Intocmim intreaga documentatie necesara infiintarii asociatiei de proprietari, depunem actele spre inregistrare, culegem toate semnaturile necesare de la proprietarii membri ai asociatiei. In cazul aparitiei de modificari ce trebuiesc facute la actele legale ale asociatiei, noi vom face aceste demersuri pentru dumneavoastra. 
Citeste mai mult...

Cenzorat si Expertize

Efectuam prin specialistii nostri si prin experti contabili colaboratori lucrari de expertizare si verificare a modului de conducere a evidentei contabile a asociatiei, a modului de repartizare a cheltuielilor comune si gestionare a fondurilor banesti ale asociatiei. Puteti de asemenea apela la noi pentru a angaja cenzori cu experienta in activitatea de administrare a imobilelor si blocurilor si a caror impartialitate si profesionalism il garantam.

Recuperarea Restantelor la Cotele de Cheltuieli Comune

Recuperarea restantelor la cheltuielile comune este un serviciu care va degreveaza de gestionarea proceselor necesare recuperarii sumelor intarziate ale asociatiei dumneavoastra, avand in vedere faptul ca aceste procese si etape necesare pentru recuperare de creante necesita un inalt nivel de pregatire juridica si economica, dar si abilitati si experienta personale ale personalului implicat. Iar faptul ca aceste servicii sunt prestate GRATUIT, adica in costul abonamentului lunar, va degreveaza de costuri care pot deveni substantiale in raport cu sumele de recuperat.
Citeste mai mult...

Instalare Sisteme cu Plata in Rate sau Regim de Inchiriere

Credem ca e important ca asociatiile de proprietari care au avut incredere in noi sa beneficieze de aceasi incredere si din partea noastra: garantam plata in rate sau in regim de inchiriere pentru asociatia in relatia cu partenerii nostri care instaleaza sisteme de interfonie Cluj, automatizare iluminat, control acces, supraveghere video si audio sau sisteme antiefractie. Dumneavoastra, clientii nostri, veti putea beneficia de aceste sisteme din momentul deciziei achizitiei in biroul executiv sau in adunarea generala, fara a astepta trecerea lunilor de contributie la fondul de investitii. Cei care au fost in aceasta situatie stiu ca, atunci cand se pune problema unui sistem de interfonie, acesta e necesar atunci si nu peste 12 luni cand se vor strange banii la fondul de investitii pentru plata integrala.
Citeste mai mult...